Onlangs en binnenkort bij Arisz et al.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Arisz et al.

Woensdag 30 mei 2018: Proefexamen SDEN III (uitverkocht)

Allard Arisz Allard Arisz, 29 mei 2018

Op woensdagavond 30 mei neemt Johan weer op de van hem bekende genadeloze wijze een proefexamen SDEN III af aan degenen die hun kansen bij het echte examen willen boosten. Aanmeldingen via info@ariszetal.nl

Zaterdag 14 oktober 2017: Feestelijke opening depot Donauweg

Allard Arisz Allard Arisz, 7 maart 2018

Hoe lang kan je op funda zitten surfen, rondvragen en door de stad fietsen voordat je een goeie plek voor je wijnvoorraad hebt gevonden?

Echt lang kan ik je vertellen, in ons geval precies zo lang dat de wijn op ons kantoor uit de voordeur begon te stromen. Maar toen, juist bijtijds, zagen we een facebookbericht voorbijkomen van Peter Maasdam van Amsterdam Art Centre dat ze een nieuwe buurman zochten, yessssss! Inspirerende plek, hele leuke gasten, supergeschikt voor internationaal transport, wij zijn erg blij. Wij willen ons nieuwe begin graag met jullie vieren en stellen dan ook voor dat jullie op zaterdag 14 oktober ergens tussen 15:00 en 17:00 met ons een glaasje van iets feestelijks komen drinken aldaar.
Wij verheugen ons vast op jullie komst!

Suzanne, Johan en Allard

Donauweg 25

Donderdag 15 maart 2018: Brunello-day

Allard Arisz Allard Arisz, 15 maart 2017

Is er een wijn op de wereld zo verguisd en tegelijk aanbeden als Brunello di Montalcino? De traditie, het Macchiavellistische speelveld, de corruptie, het Grootkapitaal, het ambacht, de eer!
Wat een heerlijke ultieme uiting van de Italiaanse ziel. In al haar aspecten wordt Brunello op deze dag aangevlogen, van het nota bene door een Amerikaanse ge-oppperde sub-zonesysteem tot de “ware sangiovese” en van “de man die wijn kon horen” tot de invloed van de verschillende bodems en microklimaten.

Top Zuid Franse wijnen proeverij

Allard Arisz Allard Arisz, 9 maart 2017

Voor de meeste mensen is Zuid Frankrijk de wijnschuur met de goedkope monocépage wijnen voor de supermarkt, maar wij weten beter! In de loop van de afgelopen jaren heb ik op veilingen en bij importeurs diverse wijnen gekocht die tot de Grand Cru’s van de Languedoc en Roussillon worden gerekend. Een unieke proeverij met wijnen die deels niet (meer) in de handel zijn en waarvan je niet vermoedde dat dit gebied ze voort kon brengen. Deelname kost € 60,- en er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden, dit kan per mail. Na onze bevestiging is de inschrijving pas definitief.