Wijnen van de Pinot Noir / Spätburgunder / Pinot Nero druif

Producenten

Wijnen

 • Wijnfles a forest pinot noir ochota barrels

  a forest pinot noir
  Ochota Barrels

  Rozenblaadjes en groene kruiden stuiven je glas uit bij het inschenken van deze transparante schoonheid. Dennenhars, lavendel en thijm vormen de opmaat voor een smakenpalet met pruimen en five spices. Een subtiele sappigheid vol fijne zuren en krokante tannines.

 • wijnfles Cremant d'Alsace Engel

  Crémant d'Alsace
  Fernand Engel

  Deze Crémant d'Alsace van Domaine Fernand Engel ruikt heerlijk naar vers gebakken brood en witte perzik, heeft een fijne mousse en sappig wit fruit. Hij s krachtig, intens en bezit een fijne zuurgraad. De afdronk is zacht en rond, Een feestje!

 • Wijnfles Pinot Noir Domaine de Bachellery

  Pinot Noir
  Domaine de Bachellery

  De Pinot Noir van Bachellery heeft een prachtige, granaatappel-rode kleur. De neus is expressief aromatisch. Met veel rood fruit en viooltjes. In de smaak eerst ook veel fruit, vooral kersen, rode bes en cranberry. Daarnaast ook, zeker voor Pinot Noir, vrij veel rondeur. In de afdronk behoorlijk wat lengte en kruidigheid.

 • Saint Aubin premier cru les Perrieres

  Saint-Aubin Premier cru les Perrières
  Jérôme Fornerot

  Dit is rode Saint-Aubin zoals ie bedoeld is. Met klein rood fruit, fijne en precieze contouren en een kenmerkend kalkachtig accent. [specificaties] Wijngaard Op de zuidhellingen van de Rochepot, naast het dorpje Gamay ligt deze premier cru wijngaard, zo genoemd naar de voormalige steengroeve. Deze staat aangeplant met 60 jaar oude, Guyot en Royat gesnoeide, pinot fin. Vinificatie Na de handmatige oogst worden de druiven geselecteerd en ontsteeld en gedurende twee tot drie weken vergist. Nadat de wijnen zijn overgestoken, rijpen ze nog een jaar op voor vijftien procent nieuwe demi-muids, vaten van zeshonderd liter. Tenslotte wordt de wijn gebotteld en na…

 • texture like sun wijnfles ochota barrels

  texture like sun sector 9 red
  Ochota Barrels

  Deze toverdrank heeft eigenschappen die wat Alice-in-Wonderland-achtig aandoen (De Cheshire cat zou tevreden zijn over het op alle kurken en dozen geprinte "meow"). Sprookjesachtig, betoverend, je betreedt een andere wereld en tegelijk is alles lief en vriendelijk aan deze wijn, met een hoofdrol voor bosaardbeitjes en rozenbottels. Koel het lekkerst!