Cantina Giara

Regio

Adelfia, Puglia, Italië

Wijnen

 • Wijnfles Rosme Rosato Cantina Giara

  Rosme Rosato
  Cantina Giara

  Deze Rosme Rosato is gemaakt van 100% Primitivo druiven. Een hele frisse en fruitige stijl rosé met vooral veel bosvruchten en lekker zuren.  Daarnaast de geur van rozen, sinaasappel en granaatappel. Veel drinkplezier!

 • Cicaleccio orange wine Giara wijnfles

  Cicaleccio Orange wine
  Cantina Giara

  Cicaleccio is het lied van de krekel, een fijne onomatopee! Metafoor voor de tongen die loskomen met een fles van deze heerlijke puur natuurwijn van Giorgio op tafel. [specificaties] Hoewel de wijn met de schillen van de witte druiven is vergist - zodat het een oranje wijn is - is de structuur zonder meer sappig te noemen. Heerlijk mandarijntjes, wilde perzik en gedroogde abrikoosjes met een verbazingwekkende en levendige plezierfactor. [specificaties] Wijngaard De druiven zijn afkomstig van een oude, volledig biodynamische wijngaard even ten zuidwesten van Bari. De stokken staan aangeplant op kalkhoudende kleigronden "tufaceia". Vinificatie De oogst gebeurt uitsluitend handmatig. Na het ontstelen van…

 • Giara Mons-Roni Cannitum wijnfles

  Mons Roni - Cannitum (orange wine)
  Cantina Giara

  Hoewel de wijn met de schillen van de witte druiven is vergist - zodat het een oranje wine is - is de structuur zonder meer sappig te noemen. Heerlijk mandarijntjes, wilde perzik en gedroogde abrikoosjes met een verbazingwekkende en levendige plezierfactor.