Gerald Waltner

Regio

Kirchberg am Wagram, Wagram, Oostenrijk

Wijnen

 • Riesling ried Kirchensteig
  Gerald Waltner

  De Riesling van Gerald Waltner in de neus veel rijp en zomers fruit, waarin duidelijk abrikoos naar voren komt. Onmiskenbaar Riesling, maar dan wat rijper en minder mineraal dan veel Duitse Rieslings.

 • Wijnfles Weissburgunder Waltner

  Weissburgunder
  Gerald Waltner

  De Weissburgunder van Gerald Waltner heeft de zachte romigheid van Pinot Blanc uit de Elzas en daarbij de stuivende witte bloemengeur en citrusschilletjesfrisheid van een echte Alpenwijn.

 • Wijnfles Gruner Veltliner Steinbertz Waltner

  Grüner Veltliner Ried Steinbertz
  Gerald Waltner

  De grüner veltliner Steinbertz van Waltner heeft in de neus veel rijp fruit zoals banaan en peer. Een volle grüner veltliner met medium alcohol, mineraliteit en lekkere zuren, die alles in balans houden. De afdronk is lang en heeft een hele fijne, voor deze druif zo typerende kruidigheid.

 • Zweigelt Waltner wijnfles

  Zweigelt Wagram
  Gerald Waltner

  De Zweigelt van Gerald Waltner heeft het kruidige van laurier en jeneverbes en een grenzeloze bak vol knapperig bessenfruit.

 • Wijnfles Gruner Veltliner Ried Hochrain

  Grüner Veltliner Ried Hochrain
  Gerald Waltner

  De grüner veltliner Hochrain heeft een stuivende fruitige geur, met aroma's van groene appel en kruisbessen. In de smaak hetzelfde sappige fruit met een uitstekende balans tussen frisse lichtrijpe tonen en mineraliteit. Een wijn die veel drinkplezier geeft met een goede lengte.