Pascona

Regio

Falset, Montsant, Spanje

Wijnen

 • La Mare de Montsant
  Pascona

  La Mare (oftewel de moeder) de Pascona heeft verleidelijke en zwoele aroma's van rijp zwart fruit, vijgen, vanille en rozemarijn. De smaak is vol met veel sappigheid. Ook heeft de wijn ondanks zijn kracht nog een fijne elegantie en zuren. Lekker bij gegrild vlees.

 • Lo Pare de Montsant
  Pascona

  Lo Pare (oftewel de vader) de Pascona heeft aroma's van rijp en zondoorstoofd fruit, bramenjam, balsamico, kruidnagel, kaneel en iets rokerigs. De smaak is krachtig en woest maar ook evenwichtig, met donker fruit en een lichte kruidigheid. Lekker bij gegrild vlees.

 • Wijnfles lo Petito de Montsant Pascona

  Lo Petitó de Montsant
  Pascona

  Wat een uitnodigende bak fruit stuift er op uit het glas, dat zal de syrah zijn? Ook een aardse toon, haast cabernet franc-achtig maar dan met een mediterrane rijpe touch. De gevaarlijke doordrinkfactor neemt toe bij licht terugkoelen, dus het lekkerst tussen de 14 en 16 graden. Lo Petitó, oftewel het kleintje van La Mare & Lo Pare is de meest frisse van de wijnen van Pascona in ons assortiment.

 • wijnfles Maria Ganxa, Pascona, Montsant

  Maria Ganxa de Montsant
  Pascona

  De Maria Ganxa van Pascona is een superslanke stijl Montsant, die haast aan cabernet franc doet denken. Heerlijk frisse smaak met sappig granaatappel en kruidigheid van laurier en thijm. Verfijnd, met florale aroma's en mooie zachte zuren. Lichtgekoeld ook heerlijk!  

 • Pascona Classic Montsant wijnfles

  Montsant Classic
  Pascona

  Harmonieuze, vloeiende compositie, die verleidelijke specerijenaroma's aanéén rijgt met zwoel fruit, soepel en vol tegelijk. Ook het hout is prachtig verweven met de andere smaakcomponenten.