Wijnboxen Voor Thuis

#supportjelokaleondernemer

Nu alle horeca in Amsterdam gesloten is, ligt ook bij ons aan de Nieuwe Keizersgracht  alles stil.

Steun ons en bestel vandaag nog één van de speciale wijnboxen die we hebben samengesteld en met korting aanbieden. Deze worden -“methode thuisbezorgd” dus zonder contact- gratis in Amsterdam bezorgd.    

Kijk hier welke box het best op jouw wensen aansluit, er is natuurlijk ook een maatwerkoptie.

  1. Wij bezorgen gratis thuis op afspraak binnen Amsterdam. Dit zullen we doen volgens de “thuisbezorgd methode”. Wij plaatsen de box voor je deur, bellen aan en de factuur ontvang je vervolgens digitaal. Zo hoeft er geen contact plaats te vinden.
  2. Woon je buiten Amsterdam? Dan vragen wij een bijdrage van €7,50 aan de verzendkosten.
  3. Uiteraard hebben alle boxen een hele mooie korting van tenminste 10% oplopend tot 20% op onze standaardprijzen.
  4. Ook op een bestelling uit ons assortiment bieden wij een korting van 10%, bij een bestelling van tenminste €100,- incl. btw komen wij de bestelling gratis leveren. Bij een bestelling onder dit bedrag vragen wij een bijdrage van €7,50 aan de bezorgkosten.
  5. Bij een bestelling van tenminste €200 krijg je van ons een gratis Arisz et al. Bottle bag t.w.v. €3,50. 
  6. Deze actie loopt tot 1 april 2020.
  7. Naast deze actie zullen wij met een aantal restaurants een samenwerking aangaan, houd Instagram en Facebook goed in de gaten .

De verschillende boxen:                                                    
 
Box 1: Veel wijn, zachte prijs. 12 verschillende wijnen voor 100€ inclusief BTW. Een mix van wit, rood en rosé die goed de diversiteit van ons assortiment laat zien. Mooie wijn hoeft niet altijd kostbaar te zijn!
 
Box 2: What’s new? 6 verschillende wijnen voor 100€ inclusief BTW. Bestaat grotendeels uit nieuwe wijnen in ons assortiment, aangevuld met een enkele fles die wellicht reeds bekend, maar toch weer vergeten is. Wij zullen voor bij één van de wijnen een bijpassend recept in de box stoppen, van de hand van onze gewaardeerde vrienden van Fijnkost.
 
Box 3: Jouw eigen voorkeur! Vertel ons je budget, smaakprofiel, voorkeuren en gewenste aantal flessen (veelvoud van 6). Wij stellen dan een prachtige box op maat voor je samen. Dit graag mailen naar order@ariszetal.nl
 
Bestellen:
Graag een mail sturen naar order@ariszetal.nl met de box (of boxen) die je zou willen ontvangen, samen met je telefoonnummer en tijden waarop geleverd zou kunnen worden. Wij nemen dan contact met je op!

Uiteraard zijn hamsteraars bij ons meer dan welkom!
Veel liefs en sterkte de komende tijd,

Nick
Namens team Arisz et al.